Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с ръководители

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с ръководители
Коментари Харесай

Ангелкова през мениджъри на хотели: Насърчаваме органзирания туризъм през май, юни и септември

Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с ръководители и членове на Българската асоциация на експертите в мениджмънта на хотели, оповестиха от ведомството.

Последните данни на националната статистика сочат, че за интервала януари-юни 2019 година у нас са направени над 3,6 млн. визити на задгранични туристи, което е 0,3 а 100 спад по отношение на същия интервал на 2018 година, е отбелязала министър Ангелкова и е припомнила, че още при започване на годината са предизвестили за провокациите в сектора през 2019 година Тя е подчертала, че без значение че за юни отстъплението на пазари Германия и Русия не е в толкоз сериозен размер, напъните за основаване на атрактивен артикул за туристите не престават.

За да притеглим повече гости в България, подхващаме спомагателни ограничения за поощряване на проведения туризъм в крилата на сезона - през май, юни и септември, е уведомила министърът. Тези стъпки ще бъдат свързани с дейна реклама за бранд България посредством ориентирани послания към всеки пазар съгласно характерните му ползи. Пилотно механизмът ще започва по Черноморието.

Работим ориентирано към водещите 10 входящи пазара за страната, само че и за увеличение на интереса на туристите от страните от топ 20 и топ 30, както и от перспективните пазари - Китай, Индия, Япония, Съединени американски щати и други, е отбелязала още министърът. Фокусираме се също върху транспортната съгласуваност, прилагаме актуалните цифрови технологии в рекламата и в административното обслужване, е подчертала министър Ангелкова.

Представителите на бизнеса са изтъкнали нуждата за обединени старания на страната, хотелиерите и общините за популяризирането на България. Зад тази позиция заставаме напълно като администрация, е удостоверила министър Ангелкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР