Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви в Пловдив, че до

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви в Пловдив, че до
Коментари Харесай

Ангелкова: До края на годината ще бъде обявена отново концесия за Летище Пловдив

Министърът на туризма Николина Ангелкова разгласи в Пловдив, че до края на годината ще бъде оповестена още веднъж концесия за Летище "Пловдив ". Според нея по този начин летището ще успее да се развие.

Тя е в града във връзка откриването на 11-та интернационална среща на туроператорите, която се организира в парк-хотел "Санкт Петербург ". За първите 9 месеца от годината в страната имаме 7 800 000 туристи, което е доста невисок спад на фона на трагичната картина, която мнозина обрисуваха и на рекордния растеж от предходната година, сподели още Николина Ангелкова, представена от Българска телеграфна агенция. По думите й приходите от нощувки са с 4,7 на 100 растеж.

Нов терминал, карго и паркоместа са част от офертите за концесията на летище "София "

На срещата вземат участие 76 туроператори от 14 страни, представители на медии и общини, които споделят своите хрумвания и нови планове и презентират новаторски трендове в областта на туристическия бранш. Форумът ще продължи до 16 ноември 2019 година, с фокус върху "Епископската базилика и мозаечното завещание на Филипопол ", в чест на включването им в индикативния лист на ЮНЕСКО за значими културни и естествени обекти. Община Пловдив е подготвила богата съпътстваща стратегия, която показва новостите от туристическия капацитет на града.

Ангелкова: Ще поощряване проведения туризъм със специфичен механизъм
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР