Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на
Коментари Харесай

Министрите Ангелкова, Нанков и Димов проведоха работни срещи с еврокомисари в Брюксел

Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила, министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила и министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила организираха срещи с еврокомисарите по околна среда, морско дело и риболовство и по районна политика Кармену Вела и Корина Крецу, оповестиха от пресцентъра на министерството на туризма.

„ Заедно с министър Нанков и министър Димов организирахме срещи с комисарите по околна среда, морско дело и риболовство Кармену Вела и по районно политика Корина Крецу. Основната тематика на диалозите беше построяването на Автомагистрала „ Струма “, сподели министърът на туризма Николина Ангелкова по време на нарочна конференция в Брюксел през днешния ден. „ Този план е от значително значение за страната както от позиция на туризма, по този начин и от позиция на районното развиване, изключително в региона на околната среда, като се има в поради, че трасето минава през Кресненското дефиле “ продължи министър Ангелкова.

По време на диалозите българските министри срещнаха еврокомисарите Вела и Крецу с напредъка по плана, като е посочено, че методът на бистрота ще бъде непокътнат. В рамките на диалозите са показани всички участници в плана и всяка една заинтригувана страна както НПО-та в региона на околната среда, по този начин и туристическия бранш. Стана ясно още, че преди фактическото осъществяване на плана, а ще бъдат взети под внимание всички съответстващи мнения и бележки както от локалната власт, по този начин и от всеки жител. При построяването на Автомагистрала „ Струма “ ще бъдат спазени прецизно условията на европейското и национално законодателство.

Еврокомисарите Вела и Крецу приветстваха напъните на българското държавно управление за създаване на автомагистрала „ Струма “ и обявиха своята поддръжка за развиването на този високо важен план освен за българската пътна мрежа, само че и за европейската. Те поздравиха тримата министри, че работят дружно и в синхрон, като означиха, че това е първата аудиенция в сходен състав от встъпването в служба на новото държавно управление на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР