Министърът на туризма Николина Ангелкова и членовете на Съвета на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова и членовете на Съвета на
Коментари Харесай

Капсула на времето поставиха в курорта „Албена”

Министърът на туризма Николина Ангелкова и членовете на Съвета на шефовете на " Албена " АД сложиха капсула на времето с обръщение към бъдещите генерации в специфичен фундамент на честването на 50-годишнината на ваканционното населено място. Капсулата съдържа част от финия пясък от плажната линия в курорта, мед и минерална вода, създадени в района, юбилейни значки, флашка със фотоси за историята на курорта, и вестник със спомен на хора, работили в Албена. Капсулата беше запечатана с плоча и ще бъде отворена след 50 години.

„ За 50 години Албена реализира това, че не е единствено знак на природа, естетика, успокоение и качество, само че и това, че е и един от знаците на българския туризъм " - уточни министърът.

Тя добави, че Албена е място, което съчетава отлични условия за развиване на туризъм целогодишно. Министърът даде обещание идващият Национален ръб по туризъм, както и други интернационалните конгреси, свързани с туризма, да се провеждат в откритата в комплекса нова многофункционална зала " Перуника хол ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР