Министърът на туризма Николина Ангелкова и Анатолий Артамонов, губернатор на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова и Анатолий Артамонов, губернатор на
Коментари Харесай

Ангелкова и губернаторът на Калужска област обсъдиха възможностите за сътрудничество в туризма

Министърът на туризма Николина Ангелкова и Анатолий Артамонов, губернатор на Калужка област разискаха опциите за съдействие в туризма. Двамата разговаряха в границите на Петербургския интернационален стопански конгрес в Санкт Петербург.

Двамата разясниха опцията за визити на български представители на туристическия бизнес в Калужка област като се сплотиха към мнението, че това би подкрепило двустранното развиване на бранша. Теми на диалога бяха и опциите за представяне на България в Калужска област, показване на региона на изложби в България и активизиране на контактите сред районния и българския туристически бизнес.

Министър Ангелкова уточни, че пазар Русия е измежду главните за входящ туризъм у нас и през предходната година заема 5-о място при задграничните визити в България. За нас е от основно значение да се надгражда положителното партньорство и да предлагаме все по-добър и първокачествен артикул на съветските туристи, съобщи министърът.

Анатолий Артамонов сподели, че ще поддържа и ще спомага за реализация на всяка самодейност, която ще подкрепи повишаването на двустранния туристопоток, както и за повишението на известността на дестинация България в Калужка област. И добави, че има подготвеност да посети страната и на място да опознае опциите за туризъм.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР