Министърът на туризма Николина Ангелкова е на двудневно работно посещение

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова е на двудневно работно посещение
Коментари Харесай

Министър Ангелкова е на работно посещение в Руската федерация

Министърът на туризма Николина Ангелкова е на двудневно работно посещаване в Руската федерация, оповестиха от пресцентъра на министерството.

В Москва министърът ще открие българския щанд на интернационалната туристическа борса Интурмаркет 2019. Форумът е измежду най-големите изложби за експерти, като предходната година в него се включиха повече от 1400 участника от над 130 страни, съветските райони и национални туристически представителства.

В програмата на визитата е заложена среща с изпълнителния шеф на Асоциацията на туроператорите в Русия – АТОР Майя Ломидзе. Очаква се министърът да беседва със Зарина Догузова, началник Федералната организация по туризъм и с генералния шеф на Асоциацията на районите на Русия Светлана Ануфриенко.

Предвиден е диалог със заместител – ръководителя на държавното управление на Алтайския край и министър на икономическото развиване Павел Владимирович Дитятев и Евгений Виталиевич Дешевих, шеф на Управлението за развиване на туризма и курортното дело. Планирана е среща и със Сергей Кривоносов, народен представител от Държавната Дума, зам. ръководител на Комитета по физическа просвета, спорт, туризъм и въпросите на младежта, ръководител на подкомитета по туризъм.

Министър Ангелкова ще беседва с управлението на Московски държавен институт за интернационалните връзки (МГИМО) и ще изнесе лекция пред студентите и преподавателите на университета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР