Министърът на туризма Николина Ангелкова дефилира на туристическото изложение в

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова дефилира на туристическото изложение в
Коментари Харесай

Ангелкова дефилира на изложението World Travel Market в Лондон

Министърът на туризма Николина Ангелкова дефилира на туристическото ревю в Лондон. Тя поздрави всички участници на българския щанд, показан на World Travel Market (WTM), което стартира през вчерашния ден и ще продължи до на следващия ден. Борсата е най-голямата на международно равнище, предопределена за експерти, а тази година е нейното 40-о юбилейно издание.

България е обичаен участник в ревюто, като в това издание се включва с народен щанд с повърхност от близо 296 кв. м. Основен акцент в представянето на страната е културно-историческият туризъм, като всички гости ще могат да се срещнат и със профилираните ни артикули в областта на балнео- и СПА, еко- и селския туризъм. На щанда ще има и информация за главните услуги, свързани с опциите за пътувания и почивка на море и за ски.

Слоганът BULGARIA - A DISCOVERY TO SHARE е един от знаците на българския щанд на лондонската борса, а рекламни визии на страната посрещат гостите и участниците на входа на залата. В дните на международния конгрес на щанда на България е планувана и разнообразна анимационна стратегия, която показва обичайни занаяти и детайли от достоверния ни фолклор.

Освен да видят България, всички, които посетят националния щанд, ще могат и да я „ вкусят “. Предвидени са ежедневни дегустации на обичайни специалитети и родни бели и червени виновност, които ще бъдат презентирани от сомелиер.

На българския щанд с изключение на Министерството на туризма се показват още 26 участника, измежду които са представители на общини, туроператори, туристически сътрудници и места за настаняване.

WTM е най-голямата борса за експерти от туристическата промишленост в света. През 2018 година броят на участниците се е нараснал с 3% до над 51 400 спрямо 2017 година (около 49 680). Общият брой визити за трите дни на борсата за експерти е достигнал близо 89 000. Представителите на интернационалните медии са се нараснали до 2 700. Очаква се тазгодишното издание на World Travel Market да притегли още по-голям интерес, оповестиха от ведомството ръководено от туристическата началничка
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР