Министърът на туризма Николина Ангелкова бе заловена да драска по

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова бе заловена да драска по
Коментари Харесай

Хубаво е, но малко разбито

Министърът на туризма Николина Ангелкова бе хваната да драска по Колизеума. Министърката нарисувала туристическото лого на България и пробвала да напише буквите на министерството, само че написала единствено " М " и я сгащили. " Видях, че и други са драскали, взех решение, че няма нищо неправилно ", изясни министърката. " Исках да повиша интереса към нашата страна, по тази причина нарисувах логото. "

Футболистът Благой Георгиев, който участвал на случая, показа пред наш кореспондент, че логото, което е нарисувала министърката, в действителност повече приличало на емблемата на " Локомотив " - София. " Аз персонално съм срещу единствено този тим да се разпространява върху колизеуми и мемориали " - сподели футболистът и напомни случая от 2017-а, когато българи украсиха мемориала на жертвите от Хирошима с надпис " Локо София ". " Нима България няма други качествени тимове и обособени футболисти? - не скри огорчението си футболистът. - Нима аз самият не съм фешън икона и образец за българските момчета, които възмъжават, споделяйки моите полезности и възгледи за живота? Нима би трябвало да стартира трето изречение по подобен метод и в този момент не знам по какъв начин да го довърша? ", зацикли във възклицания Благой и бръкна да си почисти ухото с една риторическа въпросителна. 

След като си почисти мидата, спортистът изясни, че тъкмо поради логото на " Локомотив " е решил да не пази министърката. " Иначе доста елементарно можех да ѝ направя " перде " и да я скрия от камерите и службите за сигурност. Все отново имам някакъв опит в драскането по туристически забележителности ", изясни идолът, който отхвърля да е подобен, тъй като е надълбоко религиозен и знае, че не трябва да си сътворяваме идоли. 

***

Кметът на Варна Иван Портних и Бойко Борисов резнаха лентата на безбожно скъпата градска автомагистрала, по която се стига до сърцето на града доста бързо, а като стигнеш, се чудиш какво да правиш там, само че знаеш, че си стигнал. Кметът разгласи елипсовидното кръгово придвижване за революционен план и изясни, че таман революционният му темперамент е повода да резнат лентата, преди да е напълно готово. " Обадих се на Борисов и му споделих като Ленин: Вчера бе рано, на следващия ден ще бъде късно. Да го създадем в този момент! "  

Кметът не се тормози от положението на някои сектори с търкалящи се камъни, както и такива, в които продължава безконечната битка сред пешеходни и велосипедни зони, сливащи се като успоредни линии в безкрайността. " Вярно, че на места булевардът наподобява на задника ми, но аз си го одобрявам ", призна кметът. Какво като е малко разрушено. На Колизеума какво има? Купчини с камъни, по които хората се избиват да напишат някаква дивотия. И тука е по този начин - към този момент понашариха на места. Хубаво е, само че не е готово и е малко разрушено от революцията ", заключи кметът Портних и попита нашия кореспондент дали намира физическа аналогия сред него и Владислав Горанов. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР