Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в парламента от

...
Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в парламента от
Коментари Харесай

ГЕРБ – Варна: Във Варна активисти на Промяната работят с хората на президента!

" Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в Народното събрание от Промяната, е част от служебното държавно управление на Румен Радев. Същият министър настойчиво отхвърля да реши въпроса със стотиците противозаконни бараки на Златни пясъци – един курорт, станал знак на Костовата приватизация! ", показват от ГЕРБ-Варна и задават редица въпроси.

Къде отиват парите от наемите? В партийните каси на Демократична България и Политическа партия ли? Защо хората на Румен Радев бранят интереса на Промяната и Демократична България?

Областният шеф Марио Смърков, назначен от президента Румен Радев, апелира част от бюджет 2022 на Варна пред Върховния административен съд. Така той стана заслужен правоприемник на своя предходник - Благомир Коцев от Промяната, който блокира за една година в съда част от бюджета на Варна.

Според решение на Административния съд това оборване е безпричинно. Въпреки това Смърков, индивидът на президента, повтори офанзивата.

Той разгласи решението си под странния контрол на кандидат-депутати от ППДБ, които се подредиха в залата за брифинги, паралелно с публицистите.

Партийната агитка беше водена от Благомир Коцев и неговият някогашен зам.-областен от Демократична България. Липсваше единствено другият зам.-областен на Коцев, индивидът на Хидрострой.

Така държавната администрация, ръководена от кадър на Румен Радев, стана дейна част от предизборната акция на ППДБ във Варна.

Казват, че президентът нарекъл Промяната „ шарлатани “, което значи „ измамници, лъжци “.

Не знаем по какъв начин е в другите градове, само че във Варна деятели на " Промяната " работят с хората на президента.

Група „ шарлатани “, търсещи „ шарани “. Само че в морето шарани няма!

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР