Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков присъства на

...
Министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков присъства на
Коментари Харесай

Министър Гьоков подкрепи Кремена Петрова за кмет на община Нова Загора

Министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков участва на предизборна среща с жители от община Нова Загора, проведена от общинското управление на Българска социалистическа партия.

Гьоков поздрави членовете на инициативния комитет, издигнал госпожа Кремена Петрова за самостоятелен претендент за кмет на община Нова Загора, която по думите му има качества и е почтена да бъде определена за градоначалник на идните частични изключителни избори на 3 юли.

Кремена Петрова срещна присъстващите на срещата с главните акценти от своята управническа стратегия, за която даде обещание да бъде транспарантна и с лице към хората, без подмолни зависимости. „ Кремена е човек, който постоянно се бори за нашите ползи и не се стопира пред нищо, когато би трябвало да отбрани публичния интерес. Ще я поддържа на идните избори, тъй като имам вяра, че тя може да промени образа на община Нова Загора към по-добро “, бяха думите на един от гостите, а към тях се сплотиха и всички присъстващи.

Срещата мина под формата на оживена полемика, а министър Гьоков и Кремена Петрова поеха ангажимент пред жителите на общината постоянно да бъдат до тях и да спомагат за разрешаването на всеки един проблем.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР