Министърът на транспорта Росен Желязков обясни, че няма да има

...
Министърът на транспорта Росен Желязков обясни, че няма да има
Коментари Харесай

Росен Желязков: Без забрана за ремонт на кола пред блока

Министърът на превоза Росен Желязков изясни, че няма да има възбрана за хората сами да ремонтират колите си в новия Закон за пътните транспортни средства. „ Искаме да имаме ефикасен надзор на техническото положение, на достоверността на моторното транспортно средство, което се внася, и желаеме да бъде омекотен продавачът и купувачът при регистрацията на моторното транспортно средство “, добави Желязков Той уточни това в отговор на обвиняванията на Българска социалистическа партия, че законът прокарва лобистки ползи.

„ На конференцията на Българска социалистическа партия е препоръчан режимът да е осведомителен за първите две години на автосервизите, с цел да се види какъв брой и какви автосервизи има в страната “, разясни той и добави, че би трябвало да се знае, когато се вършат поправки, каква е оторизацията и какъв е произходът на частите, както и какво е качеството на труда. „ Това е с оглед сигурността на осъществяваните поправки и последствията от тях “, съобщи той, представен от БТВ.

Росен Желязков сподели още, че хората ще могат сами да правят ремонтни действия. „ Сервизна активност, която се прави против възнаграждение, е тази, която би трябвало да бъде записана. Всеки може самичък да си извърши активността по ремонт любителски, само че в случай че не е против възнаграждение “, безапелационен беше той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР