Министърът на транспорта на Австрия Норберт Хофер беше избран единодушно

...
Министърът на транспорта на Австрия Норберт Хофер беше избран единодушно
Коментари Харесай

Норберт Хофер е новият председател на Австрийската партия на свободата

Министърът на превоза на Австрия Норберт Хофер беше определен единомислещо за нов ръководител на Австрийската партия на свободата. Решението идва след оставката на Хайнц-Кристиан Щрахе от поста на вицеканцлер и началник на политическата мощ.

 © БГНЕС
" Заседание на президиума на Австрийската партия на свободата единомислещо назначи министъра на превоза, някогашен трети ръководител на Националния съвет и претендент за поста на федерален президент Норберт Хофер за нов ръководител на партията “, се споделя в изказване на политическата мощ.

На 18 май вицеканцлерът и дълготраен ръководител на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе подаде оставка от всички заемани политически постове, след излъчването на абсурден видеозапис с негово присъединяване в немски медии.
 Австрийската висша прокуратура няма да проверява някогашния вицеканцлер Щрахе Австрийската висша прокуратура няма да проверява някогашния вицеканцлер Щрахе
След като е проучила скандалния видеозапис с Хайнц-Кристиан Щрахе, Върховната прокуратура на Австрия не е намерила учредения да стартира следствие по...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР