Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски разпореди

...
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски разпореди
Коментари Харесай

Московски разпореди спешна проверка по повод мелето с автобус на "Тракия"

Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски разпореди незабавна сложна инспекция на компания „ Юнион Ивкони “. Повод за незабавните дейности е зародилият късно нощес пътен случай с рейс на компанията, извършващ транспорт на пасажери по линията София – Слънчев Бряг. Това оповестиха от Министерството на превоза.
В рамките на няколко дни инспекторите на ИА „ Автомобилна администрация “ ще ревизират цялостната активност на превозвача, като ще извърнат особено внимание на организацията на транспортите, графиците и спазването на условията за почивките на водачите, както и всички нужни документи за реализирането на транспортната услуга. Проверка се прави и за съответния случай, като констатациите и материалите от инспекцията ще бъдат предоставени на проверяващите органи.

Предвид идния зимен сезон, екипите на ИА „ Автомобилна администрация “ ще се концентрират върху подготовката на транспортните средства за осъществяването на публичен транспорт на пасажери и товари. Ще се обръща особено внимание на положението на гумите, спирачните системи, светлините и общото техническо положение. Инспекторите ще наблюдават за спазването на времената за ръководство и отмора на водачите, както и за съществуването на всички нужни документи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР