Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров получи

...
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров получи
Коментари Харесай

Министър Георги Тодоров получи почетен знак за изключителен принос от Висшето училище по телекомуникации и пощи

Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров получи почетен знак за извънреден принос от Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи. Връчването на премията се състоя по време на тържествена гала във връзка 140-годишнината от основаването на просветителната институция.
„ Аз и екипът на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, сме мощно стимулирани да развиваме капацитета на нашата страна в региона на осведомителните технологии ", сподели след приемането на почетния знак министър Тодоров. Той напомни, че през юни тази година бе подписан меморандум за съдействие сред двете институции. „ От една страна съглашението ускорява лидерската роля на висшето учебно заведение, а от друга - оказва помощ на администрацията да притегли готови фрагменти ", добави той.
Министър Георги Тодоров съобщи, че се планува още по-високоскоростна съгласуваност на университети, учебни заведения, държавни и публични институции с реализирането на планово предложение в региона на телекомуникациите в Националния проект за възобновяване и резистентност. То е обвързвано с широкомащабно разрастване на цифрова инфраструктура по основни транспортни коридори, както и в отдалечени региони.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР