Министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков ще помисли дали

...
Министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков ще помисли дали
Коментари Харесай

Гвоздейков каза дали ще остане в кабинета след ротацията, ако бъде поканен

Министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков ще намерения дали да остане в държавното управление, в случай че получи покана да продължи работата си и след ротацията. Това сподели самият той пред публицисти в отговор на въпрос на " Фокус " дали би приел да извършва заемането от него министерска служба след 6 март. 

Гвоздейков бе безапелационен, че към този миг въпросът дали ще бъде министър, не е предпочитан за него. По думите му най-важно е какво още би трябвало да бъде свършено от заложените цели в управническата стратегия. 

" Това не е тематиката, която стои пред моя взор, защото всички бяхме наясно, когато трябваше да приемем да бъдем министри. Нашата работа е, първо, какво значимо би трябвало да бъде свършено за обществото и от управническата стратегия да бъдат изпълнени всички цели, които сме си сложили ", сподели още той. 

" Това е най-важното за мен. Какво ще се случи оттова нататък не е тематика за мен ", добави Гвоздейков. 

Министърът разяснява още, че не би си дал оценка самичък. Той сподели, че отчети за свършеното от него и екипа му биват изпращани непрекъснато до премиера Денков. Увери, че те вършат всичко допустимо да изпълнят заложените задачите в период.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР