Министърът на транспорта е поискал оставката на шефа на НСО

...
Министърът на транспорта е поискал оставката на шефа на НСО
Коментари Харесай

Транспортният министър Николай Събев поиска оставката на шефа на НСО

Министърът на превоза е изискал оставката на шефа на НСО поради вчерашните офанзиви със снежни топки против премиера на връх Шипка.

Това оповестява самият Николай Събев в коментар във Facebook в отговор на възмутени жители по какъв начин е било позволено нахлуване над министър-председателя Кирил Петков.

Някои от участниците в чата се възмущават по какъв начин по този начин е било позволено " Възраждане " да влезе в Народното събрание - във връзка изказванието, че точно тяхната партия е провела освиркването и протеста на Кирил Петков и Никола Минчев по време на тържеството на Паметника на свободата.

Събев оповестява за това в отговор на въпроса на симпатизант, който пита: " А за какво НСО не реагира? Защо не беше повален и задържан този човек? Ако беше камък? ". След като министърът на превоза уведомява събеседниците си за поисканата оставка в НСО, следва рекомендацията: " Трябва да се предприеме и сериозна мярка за " водача " на Възраждане! Учудвам се по какъв начин може да им се разреши да са в Парламента ".

Потребителите също по този начин осведомят Събев, че индивидът, замерил премиера със снежни топки, е негов съгражданин от Русе.

От " Възраждане " незабавно реагираха на новината за поисканата оставка в НСО.

 Скрийншот: Фейсбук

Зам.-председателят на Народно събрание Цончо Ганев разкрива, че от записите ясно се чува по какъв начин началникът на премиерската защита моли Кирил Петков да не потегля към върха, тъй като това ще е провокация към хората там. " Не началникът на НСО, а спонсорът-министър и целият кабинет да подават #ОСТАВКА и да отпътуват кой от където беше доведен ", опонира на Николай Събев представителят на " Възраждане ".



Националната работа за защита (НСО) е профилирана военизирана държавна работа към Президента на Република България. Нейният шеф се назначава от президента Румен Радев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР