Министърът на търговията на САЩ Уилбър Рос призова федерални служители

...
Министърът на търговията на САЩ Уилбър Рос призова федерални служители
Коментари Харесай

Вземете заеми, препоръча Уилбър Рос на федералните служители без заплата

Министърът на търговията на Съединени американски щати Уилбър Рос прикани федерални чиновници в насилствен отпуск, които са изправени пред риска да пропуснат втора поредна заплата, да търсят заеми, с цел да заплащат сметките си, като добави, че не може да разбере за какво им е мъчно да се оправят с настоящото финансово състояние.

В изявление за телевизия CNBC Уилбър Рос, който в предишното направи цяло положение, купувайки компании в затруднено състояние, уточни, че е разочароващо, че някои федерални чиновници, наранени от частичното прекъсване на активността на държавното управление, известно като " шътдаун ", не се явяват на работа, показва БНР.

" Няма действителна причина чиновници, които 30 дни не са получавали заплати, да не могат да получат заеми поради това, като ние виждаме редица реклами от финансови институции, които вършат тъкмо това ", означи той.

" Така че в действителност няма положително опрощение за това, че те фактически се намират в ликвидна рецесия ", уточни Рос и добави: " Вярно е, че хората може би ще би трябвало да заплащат известна рента ".

Уилбър Рос направи тези мнения в миг, когато най-продължителният в историята на Съединени американски щати " шътдаун " навлезе в 34-ия си ден без изгледи в скоро време да му се види края.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР