Министърът на спорта в оставка Радостин Василев и група народни

...
Министърът на спорта в оставка Радостин Василев и група народни
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 13 юни


Министърът на спорта в оставка Радостин Василев и група народни представители от „ ИТН “ проговориха на ексклузивен брифинг за политическите земетресения в партията.

С голяма горест даваме тази конференция. Подадох своята оставка като министър и не мога повече - смъквам доверието си от Слави Трифонов. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи. България ми е по-важна от подмолните лица, които владеят нашия водач. Напускам Има Такъв Народ с голяма горест, съобщи Василев и добави: Мафията проби в Има Такъв Народ.

Със своето идване на власт ние обещахме битка с корупцията. През последните няколко месеца ние непрестанно се опитвахме да стигнем, до това заричане. Но законът за КПКОНПИ се бавеше 6 месеца. Това съобщи на конференция министър-председателят Кирил Петков.

Той уточни, е по същият метод са се бавели законите за правосъдната система, за европейския прокурор, и постоянно това е ставало „ от няколкото индивида от Има Такъв Народ “.

„ Тук е вододелът сред завзетата страна и мафията и България на свободните хора, България на хората, които виждат едно положително бъдеще за децата си, България на тези, които разчитат, че страната ще работи за тях “, съобщи Петков.

Преди час видяхме едни хора, които с държанието си демонстрираха, че са предатели. Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

Подложени сме на напън от мутри. Тази мутра е Радостин Василев, съобщи депутатът Станислав Балабанов.

Днес е един прелестен ден, тъй като видяхме едни хора, които с държанието си в народен ефир потвърдиха, че са предатели, съобщи Станислав Балабанов от " ИТН ".

Темата към моя рушвет, която нашумя напоследък, е обвързвана с индивида, който познавам от дълги години, това е проф. Моллов. Ние се познаваме от дълго време, обади ми се след Нова година, с цел да ме поздрави за новата позиция и сподели, че би трябвало да се забележим. Това разяснява в изявление за " Лице в лице " по bTV изпълнителният шеф на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) проф. доктор Христо Даскалов.

Той изясни, че последната им среща била на 19 януари, когато проф. Моллов го поканил в персоналния му автомобил, паркиран зад организацията. Именно тогава Моллов извадил " папчица с ластичета " и му я подал.

Служители на здравноосигурителната каса в цялата страна излязоха на едночасов сигнален митинг. Те упорстват за повишение на заплатите в системата и за назначение на нови чиновници.

Приключи едночасовата стачка на чиновниците от Регионалната здравноосигурителна каса в София.

Според Кремена Атанасова, която е уредник на стачните дейности и заместник-председател на Синдиката на административните чиновници към КТ " Подкрепа " в стачката са взели участие над 80% от всички чиновници в РЗОК-София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР