Министърът на спорта на Италия Винченцо Спадафора потвърди, че научният

...
Министърът на спорта на Италия Винченцо Спадафора потвърди, че научният
Коментари Харесай

Съдбата на Серия А се решава на 28 май

Министърът на спорта на Италия Винченцо Спадафора удостовери, че научният комитет на държавното управление е одобрил груповите тренировки да стартират от понеделник и добави, че е оптимист за старта на шампионата.

" Разбирам, че момчетата желаят да играят още веднъж след два месеца и половина, в които демонстрираха възприятие за отговорност, само че имаше потребност от нерешителност. Преди малко публично публикувахме протокола, който разрешава на тимовете да възобновят групови тренировки ", съобщи Спадафора.

Той изясни, че ориста на сезона в Серия А ще бъде ясна на 28 май: " В понеделник, 25 май, ще получа протокола за обновяване на сезона от Италианската футболна федерация. Ще го препратя на научно-техническия комитет, с цел да сме сигурни, че 28-и е точната дата за решение дали може да бъде възобновено шампионата. Искам да ъм оптимист.

Spadafora: 'Ottimista per la Serie A, decidiamo il 28. Ok dal Cts per allenamenti, lunedì il protocollo per le partite' https://t.co/9QvOBbGnPA pic.twitter.com/7Qib5k2z4V
— Juventus FC (@JuventusFCFans) May 22, 2020
Казах твърдо " не " на тези, които ме питаха за акцията, когато брояхме стотици смъртни случаи. Очевидно е, че в случай че цяла Италия стартира още веднъж, футболът не може да не започва ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР