Министърът на спорта Красен Кралев заяви в студиото на Нова

...
Министърът на спорта Красен Кралев заяви в студиото на Нова
Коментари Харесай

Министър Кралев преди финала: При груби нарушения на правилата ще обсъдим затваряне на стадионите

Министърът на спорта Красен Кралев съобщи в студиото на Нова телевизия, че възможното неспазване на противоепидемиологичните ограничения във финала за Купата на България сред ЦСКА и Локомотив (Пловдив) може да докара даже до затварянето на стадионите за почитателите.

На стадион " Васил Левски " ще бъдат позволени 12 хиляди почитатели на двата отбора, което съставлява даже по-малко от 30% от потенциала на оборудването.

Кралев счита, че решението е закономерно заради огромния интерес към срещата, само че и добави, че допускането на нарушавания ще докара до съществени ограничения.
 ЦСКА - Локомотив (Пловдив), онлайн
Сега или в никакъв случай: ЦСКА и Локомотив един против различен във финала за Купата на България!

Време е за екшън!

" Причината да се позволи допускането на 12 хиляди фенове на националния стадион за финала на Купата на България е, че потенциалът на стадиона е 44 хиляди. Затова цифрата на процедура въобще не е стряскащо. Аз считам, че си заслужава тази стъпка предвид на интереса към мача.

Очаквам условията да се съблюдават и това ще се следи. Професионалната лига носи отговорността за организацията.
 Снимка 485576
Източник:

Ще броим феновете и ще знаем, в случай че броят е превишен. Ако на този мач обаче бъдат видяни съществени нарушавания, то може да има и по-сериозни последици отсега нататък.
 Полицията се готви за взлом на почитатели без билети за финала през днешния ден
Полицията се готви за взлом на почитатели без билети за финала през днешния ден

Има и апели да не се вземат от маските

Ще участвам персонално на стадиона, с цел да следя дали се съблюдават ограниченията и в случай че това не се случи, то ще се вземат фрапантни ограничения.

С сътрудниците на здравното министерство ще обсъдим разновидността за затварянето на стадионите при груби нарушавания на ограниченията за сигурност ", сподели министър Кралев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР