Министърът на спорта Красен Кралев застана пред медиите, за да

...
Министърът на спорта Красен Кралев застана пред медиите, за да
Коментари Харесай

Министър Кралев: Искаме оставката на Михайлов заради цялостното състояние на българския футбол и инцидентите вчера

Министърът на спорта Красен Кралев застана пред медиите, с цел да разгласи, че министър председателят на България Бойко Борисов е отправил апел към Борислав Михайлов да подаде оставка като президент на БФС.

Кралев разясни, че държавното управление не нарушава правата на ФИФА за интервенция в работата на футболната ни федерация.
 Европейските медии унищожиха България, жигосаха ни като най-големите расисти на континента
Европейските медии унищожиха България, жигосаха ни като най-големите расисти на континента

" Примитивни българи, към този момент сме 21-ви век! " и " Расистите бяха унижени ", гласят част от най-острите заглавия по наш адрес

" Преди малко министър председателят ме извика по неотложност. Знаете, че през последните четири години държавното управление направи доста за развиването на българския футбол. Построиха се доста терени на игрища, доста помощни, осветяване, даваха се средства за развиване на ДЮШ. Но след последните прояви, имайки поради цялото положение на футбола, след вчерашните произшествия, министър председателят ми разпореди от през днешния ден нататък да преустановим всевъзможни връзки с футболния съю з, в това число и финансови, до подаването на оставка на Борислав Михайлов. Повече коментар по тематиката ще получите по-късно персонално от премиера ".

" Това не е нарушение на разпоредбите на ФИФА . Правилата се нарушават, в случай че непосредствено се интервенира във футболния съюз. В момента споделяме, че желаеме оставката поради цялостното положение на българския футбол, поради случаите през вчерашния ден. Ясно и изрично - страната не може повече да толерира сходно държание ".

Припомняме, че след вчерашния позор против Англия, отборът ни е заплашен от огромни санкции от страна на УЕФА, тъй като по трибуните се чуваха расистки викания по адрес на тъмнокожите футболисти на противника.
 Бойко Борисов прикани Борислав Михайлов да подаде оставката като президент на БФС Обновена
Премиерът Борисов прикани Борислав Михайлов да подаде оставка като президент на БФС

Министерството на спорта прекратява всевъзможни връзки с футболната ни федерация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР