Министърът на спорта Красен Кралев изпрати поздравителен адрес до организаторите

...
Министърът на спорта Красен Кралев изпрати поздравителен адрес до организаторите
Коментари Харесай

Красен Кралев изпрати поздравителен адрес до организаторите на Европейското клубно първенство по хокей в зала

Министърът на спорта Красен Кралев изпрати приветствен адрес до уредниците и участниците на Европейското клубно състезание по хокей на трева (мъже) Чалъндж 1 в зала. Организатор и хазаин на шампионата в к.к. Камчия сред 14 и 16 февруари е българският първенец Славия София.

" Уважаеми уредници, спортисти и треньори,
скъпи другари на хокея,

За мен е наслаждение да Ви поздравя във връзка провеждането и Вашето присъединяване в Европейското клубно състезание по хокей в зала за мъже Дивизия 1. Приветствам с " Добре пристигнали в България! " всички задгранични участници от Стария континент!

Доверието, което ни гласоподава Европейската федерация по хокей, е самопризнание за сполучливото развиване на този спорт у нас. Вярвам, че семейството на шампионата ще донесе на България все по-голяма известност на хокея измежду младежите и ще утвърди страната ни измежду европейския хайлайф.

Убеден съм, че шампионатът ще премине на високо равнище и българската аудитория ще потвърди, че обича този спорт и ще даде спомагателен тласък за положително показване на хокеистите.
Пожелавам на всички състезатели и треньори здраве и триумф!
На добър час! "

Красен Кралев,
Министър на младежта и спорта

Участници в шампионата ще бъдат клубните първенци на Италия, Украйна, Чехия, Унгария, Дания, Уелс, Шотландия и България. " Белите " си слагат за цел да влязат измежду 20-те най-силни тима в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР