Министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще остане на поста

...
Министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще остане на поста
Коментари Харесай

Високопоставени източници разкриха кой от тримата министри в оставка ще запази поста си

Министърът на районното развиване Николай Нанков ще остане на поста си. Това потвърдиха високопоставени източници от Министерски съвет и близки до политическите кабинети на ГЕРБ и Обединени патриоти, представени от " Труд ". Така свободни ще бъдат единствено постовете на Ивайло Московски и Валентин Радев. Лично министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов обаче е забранил на своите да разясняват оставките на тримата министри, признаха депутати от ръководещото болшинство.

“Решения ще се вземат на съвета на обединението в понеделник ", отсякал Борисов. На въпрос дали ще отдръпна оставката си, министър Нанков сбито отговори: " Категорично, не! ". Той беше в Народното събрание където отговаряше на въпроси от парламентарния надзор. На всички пътища в страната ще бъде направена паспортизацията, което би трябвало да откри дефектите и заплахите по цялата пътна мрежа, заяви министър Нанков.

“През тази година ще се създадат съответни одити, а в следствие ще се направи и паспортизация на всички пътища. Т.е. по безусловно всички пътища дефектите ще бъдат открити. Има хрумвания и за осведомителна система, която онлайн да следи в 24-часов режим и пътната конюнктура ", изясни той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР