Министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще остане на поста

...
Министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще остане на поста
Коментари Харесай

Високопоставени източници от МС разкриха кой от тримата министри в оставка ще запази поста си

Министърът на районното развиване Николай Нанков ще остане на поста си. Това потвърдиха високопоставени източници от Министерски съвет и близки до политическите кабинети на ГЕРБ и Обединени патриоти, представени от " Труд ". Така свободни ще бъдат единствено постовете на Ивайло Московски и Валентин Радев.

Лично министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов обаче е забранил на своите да разясняват оставките на тримата министри, признаха депутати от ръководещото болшинство. “Решения ще се вземат на съвета на обединението в понеделник”, отсякал Борисов.

На въпрос дали ще отдръпна оставката си, министър Нанков сбито отговори: „ Категорично, не!”. Той беше в Народното събрание където отговаряше на въпроси от парламентарния надзор.

На всички пътища в страната ще бъде направена паспортизацията, което би трябвало да откри дефектите и заплахите по цялата пътна мрежа, заяви министър Нанков. “През тази година ще се създадат съответни одити, а в следствие ще се направи и паспортизация на всички пътища. Т.е. по безусловно всички пътища дефектите ще бъдат открити. Има хрумвания и за осведомителна система, която онлайн да следи в 24-часов режим и пътната обстановка”, изясни той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР