Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще председателства

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще председателства
Коментари Харесай

Министър Аврамова ще председателства петата Междуправителствена българо-узбекска комисия

Министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова ще ръководи петата Междуправителствена българо-узбекска комисия за икономическо и научно-техническо съдействие, която ще се организира в София. Съпредседател на комисията от страна на Република Узбекистан е заместител министър-председателят Ельор Ганиев. Предвижда се представителите на двете страни да обсъдят необятен кръг въпроси, свързани с разширение на двустранното съдействие в разнообразни сфери на стопанската система.

Паралелно ще се организира и българо-узбекски бизнес конгрес, в който ще се включат представители на деловите среди, на браншови и бизнес организации и на административни структури от двете страни.
След края на съвещанието министър Петя Аврамова и заместител министър-председателят на Узбекистан Ельор Ганиев ще подпишат финален протокол от работата на петата Междуправителствена българо-узбекска комисия за икономическо и научно-техническо съдействие. Предвижда се да бъде подписано и Споразумение сред търговско-промишлените палата на България и Узбекистан.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР