Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков Николай Нанков

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков Николай Нанков
Коментари Харесай

Нанков и експерти обсъждат намаляване на документите за строителство

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила ще открие Деветото съвещание на Комитета за наблюдаване на Оперативна стратегия “Региони в растеж” 2014-2020 година То ще се организира на следващия ден от 09.00 часа, в гр. София, хотел „ Сенс “ (бул. „ Цар Освободител “ № 16), зала „ Сенс”, ет. 1.

По време на срещата ще се показа годишния отчет за осъществяване на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 за 2016 година Ще бъде показана за разискване също и смяна в проекта за оценка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година В съвещанието ще вземат присъединяване специалисти и представители на Европейската комисия.

По- късно същия ден, от 11 часа, министър Нанков ще взе участие в кръгла маса на тематика „ Възможности за понижаване на административната тежест в строително-инвестиционния развой “. Тя ще се организира в централния офис на Камарата на строителите в България. В полемиката ще взе участие също и заместник-министър Валентин Йовев. Форумът е проведен от камарите на строителите в България, на архитектите в България и на инженерите в капиталовото планиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР