Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов е отслабнал

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов е отслабнал
Коментари Харесай

Министър на Слави свали 11 кг от стрес, има апартамент за 2 милиона в Рим

Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов е измършавял с 11 кг, откогато заема поста си. Това разкри самият той, като повода за фрапантното му вталяване не била диета или спортни тренировки, а стрес от работата.

Вицепремиерът от квотата на Слави Трифонов незабелязано стопил тежестта си и първа смяната във визията му забелязала неговата брачна половинка Цецка. Караджов разкрива, че преди да одобри да бъде министър в кабинета на Кирил Петков, нямал проекти за държавен пост и тъкмо заради тази причина с жена му закупили скъпия апартамент от 300 квадрата в Рим за близо 2 милиона лв., като със фамилията му възнамерявали да емигрират и да заживеят за непрекъснато в италианската столица.

Намеренията им били в действителност съществени, тъй като подхванали и друга значима стъпка в тази посока, а точно да потърсят учебно заведение на своите деца. Вече 7-годишните им близначки даже били записани в италианско учебно заведение, само че след това, откакто Караджов приел да застане отпред на министерството на районното развиване и благоустройството, отдръпнали документите им и ги презаписали в столично школо.

Въпросният безценен апартамент в този момент Караджови щели да употребяват единствено за почивки. От декларацията на вицепремиера пред КПКОНПИ стана ясно, че първокласното жилище се простира на цели 298 квадрата и е закупено взаимно с жена му Цецка през предходната 2021 година, като в парцела, който се състои от апартамент, мазе и две паркоместа, и двамата имат равни дялове. Двамата имат и къща в регион " Витоша “ с 1101 квадрата разгърната застроена повърхност, която е добита от тях през 2010 година против 190 хиляди лева, само че действителната ѝ стойност е в пъти по-висока. Палатът на Караджов поразително наподобява на този на настойника му Слави Трифонов.

Понастоящем, след провалената италианска фантазия, Караджови живеят с децата точно в него. Те са притежатели и на още няколко парцела, измежду които апартамент в центъра на София в квартал " Лозенец “, както и къща в пазарджишкото село Виноградец. Вицепремиерът и брачната половинка му имат и персонален автопарк. Те са заявили благосъстоятелност на общо 5 автомобила, като последният е луксозен мерцедес финален модел, добит през 2021 година против 150 хиляди лв..

Гроздан Караджов е измежду най-многодетните министри във властта, с цели четирима наследници. Той е татко на огромен наследник от предходен брак, който към този момент е женен и има свое дете, което значи, че вицепремиерът, въпреки и на 55 години, е дядо, написа " Ретро ". Караджов има и още една щерка. С актуалната му брачна половинка Цецка са родители на две близначки – София и Калина, които се родиха през 2015 година и към този момент са първокласнички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР