Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще
Коментари Харесай

Регионалният министър ще се срещне със строителите на газова връзка с Гърция

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще се срещне в понеделник с участниците в строителството на междусистемната газова връзка Гърция-България, оповестиха Министерство на регионалното развитие.

Разговорът е за усъвършенстване и привършване на градежа в изпълними периоди.

Служебният министър председател Гълъб Донев по-рано увери, че " ще поставим всички старания да бъде подготвен (интерконекторът с Гърция) и въведен в употреба, само че има доста неща за извършване, а за тези седем месеца не са били завършени ".

Той изясни, че следва да се отстранят грешките с имената на гръцките представители в заявките за вписването им в надзора на плановата компания " Ай Си Джи Би " и означи, че документите за това са били импортирани в Агенцията по вписванията по времето на предходния кабинет.

" Те са объркали имената на членовете, а не ние. Трябва да се санира решението ", съобщи Донев.

По-късно Шишков ще има работна среща с представители на Камарата на строителите в България (КСБ) и на Българска браншова камара " Пътища ".

На нея ще се разискват най-належащите проблеми в сектора.

Шишков ще беседва и с представители на Консултативния съвет на браншовите организации в региона на устройственото обмисляне, капиталовото планиране и строителството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР