Министърът на правосъдието Крум Зарков съобщи във Фейсбук, че е

...
Министърът на правосъдието Крум Зарков съобщи във Фейсбук, че е
Коментари Харесай

Крум Зарков разговаря с Лаура Кьовеши за предизвикателствата пред европрокуратурата в България

Министърът на правораздаването Крум Зарков заяви във Facebook, че е посетил офиса на европейската прокуратура в Люксембург и е разговарял с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши.

Двамата са обсъждали упованията и провокациите пред Европейската прокуратура в България и другите страни-членки на Европейски Съюз.

" Eвропейският основен прокурор благодари на българското държавно управление за ефикасната поддръжка за бързото даване на независима постройка в София. Поставен беше и въпросът за сполучливото довеждане докрай на процедурата за асортимент на още шест европейски делегирани прокурори, защото натовареността на настоящите в България делегирани прокурори е доста висока.

По-рано денем Зарков и Кьовеши участваха в съвещание на Съвета на Европейски Съюз по правораздаване, на който бяха разисквани и високо оценени резултатите от първата година на деяние на Европейската прокуратура и беше подложен въпросът за вероятно разширение на нейната подготвеност в случаи на нарушение наказания, наложени от Европейския съюз ", оповестяват от пресцентъра на Министерство на правосъдието.

Крум Зарков е в Люксембург за присъединяване в съвещание на Съвета по правораздаване и вътрешни работи, което се организира през днешния ден и на следващия ден.

Както и Клуб Z писа, на вчерашното си съвещание служебният кабинет реши, че представителството на европейската прокуратурата у нас ще се обитава в емблематичната постройка на улица „ Георги Раковски “ 134 в София, където през годините са били централите на няколко политически обединения.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР