Министърът на правосъдието Иван Демерджиев нарече скандала с машините за

...
Министърът на правосъдието Иван Демерджиев нарече скандала с машините за
Коментари Харесай

Демерджиев за скандала с машините: Преднамерен опит за компрометиране на изборите

Министърът на правораздаването Иван Демерджиев назова абсурда с машините за гласоподаване „ умишлен опит за компрометиране на изборите “.

По думите му преднамереното деяние е от страна на компания „ Сиела норма “ и би трябвало да се наблюдава връзката ѝ със старите ръководещи.

„ То не е обвързвано по никакъв метод с активността на държавното управление, в противен случай – държавното управление се стреми да направи всичко допустимо в противоположна посока – да подсигурява едни почтени избори “, посочи Демерджиев.

Министърът на правораздаването увери, че се прави всичко допустимо за изолирането на спомагателните устройства, само че тематиката е напълно от компетенциите на ЦИК.

Днес се появиха нови 199 машини, които се намират в склад на „ Сиела Норма” на територията на висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков” в столицата. Снощи в ЦИК е получено ново писмо от компанията „ Сиела Норма” за тях.

Скандалът стартира от изказване на ГЕРБ за спомагателни машини в складовете, в които са устройствата за вота на 14 ноември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР