Министърът на правосъдието и главен прокурор на САЩ Джеф Сешънс, 

...
Министърът на правосъдието и главен прокурор на САЩ Джеф Сешънс, 
Коментари Харесай

Правосъдният министър на Тръмп му се опълчи: Няма да се повлияем от политически съображения

Министърът на правораздаването и основен прокурор на Съединени американски щати Джеф Сешънс,  съобщи че министерството му „ няма да бъде повлияно от политически съображения “, пише The Hill.

В едно от най-твърдите си изказвания, след рецензия от страна на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Сешънс отбрани ръководството си над правосъдното министерство, което попадна под засилена офанзива от президента и неговите съдружници.

„ Докато съм основен прокурор, дейностите на министерството на правораздаването няма да бъдат повлияни от политически съображения. Изисквам най-високите стандарти и когато те не бъдат изпълнени, аз подхващам дейности “, съобщи Сешънс в пряк отговор на Тръмп, който го разкритикува повече от един път по време на изявление за телевизионния канал Fox News.

„ Нито една страна няма по-талантлив и по-отдаден екип от правоприлагащи следователи и прокурори от Съединени американски щати “, съобщи Сешънс.

По Fox президентът изясни, че е избрал Сешънс за министър на правораздаването само, поради неговата „ преданост “ по време на предизборната акция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР