Министърът на правосъдието Хелън McEntee описа предложението на Sinn Féin,

...
Министърът на правосъдието Хелън McEntee описа предложението на Sinn Féin,
Коментари Харесай

McEntee казва, че подходът на Sinn Féin „самостоятелно“ към системата за убежище е „луд“

Министърът на правораздаването Хелън McEntee разказа предлагането на Sinn Féin, че Ирландия би трябвало „ да се оправи сама “ със своята система за леговище като „ вманиачен “.

Говорейки както за Newstalk Breakfast, по този начин и за Morning Ireland на радио RTÉ, госпожа McEntee сподели, че утвърдената от Европейския парламент нова политика е „ безспорна смяна на играта “, според която Законът за интернационална протекция от 2015 година ще бъде анулиран, и ще бъдат въведени нови, правно обвързващи времеви рамки за взимане на решения по молби за интернационална протекция и обжалвания.

„ Шин Фейн всъщност желае да се оправим сами, което е цялостна полуда. Трябва да кажа, че това е световно предизвикателство.

„ Това е световен проблем. Ние не сме единствената страна, в която сме очевидци на увеличение на хората, търсещи протекция и идващи на нашите крайбрежия.

„ Идеята, че бихме споделили „ нямаме потребност от никаква поддръжка, нямаме потребност от никаква помощ, няма да се изравним с нашите европейски сътрудници “, е безусловно нелепа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР