Министърът на правосъдието Хелън McEntee каза, че добавянето на Алжир

...
Министърът на правосъдието Хелън McEntee каза, че добавянето на Алжир
Коментари Харесай

Актуализация на списъка на безопасните страни, насочена към възпиране на икономическата миграция – McEntee

Министърът на правораздаването Хелън McEntee сподели, че прибавянето на Алжир и Ботсвана към листата на Ирландия на „ безвредни страни “ няма за цел да възпира същинските претенденти за леговище.

Г-жа McEntee сподели, че смяната има за цел да направи процеса на интернационална протекция по-ефективен и да възпре хората да употребяват системата за леговище на Ирландия като маршрут за икономическа миграция.

Тя сподели, че е имало „ внезапно нарастване “ в броя на хората, идващи в Ирландия от Алжир и сподели, че четирима от 10 души, които аплайват за интернационална протекция в Ирландия, са сполучливи.

„ Смисълът на това е да се уверим, че в случай че употребявате системата за интернационална отбрана за стопански цели, няма да съумеете “, сподели тя.

„ Искам тези хора които бягат от война, гонене, нечовешко отношение в личната си страна, да бъдат в система, която работи ефикасно и дейно за тях, и в случай че имате шест души от 10-те, които са в системата, които не би трябвало да са там, това е това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР