Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25

...
Министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25
Коментари Харесай

Данаил Кирилов отмени процедура, в която участвали едва двама представители

Министърът на правораздаването Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. не одобри извършената процедура за избор на неправителствените организации, които ще вземат участие за една година в Гражданския съвет за основаване на Национален механизъм за мониторинг на битката с корупцията и проведената престъпност, правосъдната промяна и върховенството на закона.

Решението е стимулирано от събитието, че жребият е извършен само сред двама представители на неправителствени организации, макар, че е бил даден спомагателен период до края на изключителното състояние, с цел да се разшири оптимално кръгът на претендентите.

Данаил Кирилов: Горд съм, че съм министърът, при който има финален евродоклад

Поради изключителните условия се приема, че не всички евентуални претенденти са имали опцията да приготвят присъединяване си в тази процедура. В тази връзка министърът на правораздаването насрочва нова процедура по член 7 от Постановление на Министерски съвет №240/2019 година и дава нов 60-дневен период на всички юридически лица с нестопанска цел, регистрирани за реализиране на обществено-полезна активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР