Министърът на правосъдието Данаил Кирилов се засегна от подмятания във

...
Министърът на правосъдието Данаил Кирилов се засегна от подмятания във
Коментари Харесай

Предозиране: Министърът на правосъдието се засегна на "тройкаджия"

Министърът на правораздаването Данаил Кирилов се засегна от намеци във " Facebook ", свързани с триумфа му на изпитите в юридическия факултет на Софийския университет, и разгласява дипломата си. От фотосите излиза наяве, че е приключил през 1995 година с отличен междинен триумф от 4-годишния курс - 5,75, и доста добър от държавните изпити - 4,67.

Поводът за този акт се схваща от афектираното послание на Кирилов към " сътрудниците " му Николай Гацев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Александър Пелев и Радан Кънев - всички те адвокати. Той ги упрекна, че са фалшифицирали образованието му по първичен метод. Някои от нарочените за врагове са от " Демократична България ", други са единствено юристи и прегрешението им се състои в това, че са споделяли в обществената мрежа спекулации, свързани с образованието на Кирилов, заяви " Медиапул ".

 Предозиране: Министърът на правораздаването се засегна на
© "Фейсбук "/Данаил Кирилов

" Не съм бил тройкаджия в ЮФ на СУ и в никакъв случай не съм бил " късан " на изпит, камо ли да се явявам по 3 пъти на изпит ", възмущава се министърът и по този начин читателите могат да си създадат извод защо са правени смешки с него. Той даже акцентира, че като студент е бил отличник в съревнование за прецедентното англо-саксонско право. Може би от този момент датира геният му да основава правни прецеденти във към този момент безусловно непредсказуемото българско законодателство. Точно активността му като ръководител на правната комисия в Народното събрание, до момента в който беше народен представител от ГЕРБ, накара доста адвокати да се съмняват в квалификацията му и да го кръстят " юридическото острие ". Отличникът по конституционно право не се поколеба с една и съща плам да пази лобистки ремонти в не един закон, а след последвалите кавги да управлява анулацията им и да пази и нея със същия жар. Стигна се до неуместната обстановка депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов да внася предложение, което ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов отхвърля, както съобразително разяснява " Капитал ".

 Предозиране: Министърът на правораздаването се засегна на
© "Фейсбук "/Данаил Кирилов

Това, че настоящ министър на правораздаването демонстрира документите за правната си подготовка, в действителност е добра вест. За съпоставяне предишественичката му Цецка Цачева, която подаде оставка напролет поради жилището си, платен по-евтино, откакто харесала изкопа му, провокира куп подозрения. Тя да вземем за пример не пожела да покаже разбивка от триумфа от изпитите си и разгласява само началната страница с общия си триумф, в която имаше разминавания както със стандарните дипломи на университета, по този начин и със записаните данни в архивите му. От това, естествено, не последва нищо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР