Министърът на отбраната Тодор Тагарев обвини лидера на БСП в

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев обвини лидера на БСП в
Коментари Харесай

Министърът на отбраната обвини Корнелия Нинова в прокремълска пропаганда

Министърът на защитата Тодор Тагарев упрекна водача на Българска социалистическа партия в прокремълска агитация. Пред " Нова телевизия " той посочи, че и други водачи на парламентарно показани партии дезинформират обществото, само че уточни точно само Нинова.

Повод за коментара му стана непрекъснато появяващата се информация, че България ще изпрати елементи от армията си в Украйна.

" В момента върви акция за дезинформация против държавното управление. Едната неистина е, че ще пращаме бойци в Украйна. Разпространяващите сходна информация работят за ползите на Кремъл. В тази агитация се включиха водачи на парламентарно показани партии. Въпроси дали български войски ще отидат в Украйна имаше от Българска социалистическа партия. В свое изявление Корнелия Нинова даже употребява термина жива мощ. Това са термини от нещо, което се назовава черна агитация ", изясни Тагарев.

Той добави, че новата военна помощ, която страната ни ще изпрати на Украйна може да е малко по-голяма по размер от миналата.
Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР