Министърът на отбраната ни съветва да не сме много чувствителни

...
Министърът на отбраната ни съветва да не сме много чувствителни
Коментари Харесай

Що не вземем да се снишим, докато бурята отмине? Няма да ни е за първи път!

Министърът на защитата ни поучава да не сме доста чувствителни към това, което Русия приказва по наш адрес.

Странно, тъй като ние прекомерно сензитивно и свръхемоционално реагираме на надалеч по-умерени неща по наш адрес с горчив македонски привкус.

А е добре да имаме обединен стандарт в чувствителността си когато става дума за националната сигурност.

Вероятно министър на защитата е доста невъзмутим човек щом ни дава сходни препоръки. Сигурно по този начин би трябвало и да бъде.

Все отново, аз намирам за по-правилен и много по-адекватен методът на премиера със свикването на Съвета по сигурността към Министерски съвет по отношение на цялостното развиване към Украйна.

Аз чаках това да стори президентът като свика КСНС. Но той, президентът явно счита преутвърждаването на нашето несъгласие за македонското участие в Европейски Съюз без да са настъпили никакви нови събития там, за надалеч по-важно от ескалацията на събитията и дрънкането на оръжия по отношение на Украйна...

Всъщност, що не вземем да се снишим до момента в който бурята отмине? Няма да ни е за първи път. Може би пък за първи път да минем сред капките? Макар че в интернационалните връзки който се надява да мине сред капките най-после се снабдява със мощно подмокрена известност...

Николай Слатински
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР