Министърът на отбраната на Украйна, Олексий Резников се надява до

...
Министърът на отбраната на Украйна, Олексий Резников се надява до
Коментари Харесай

Украинският военен министър се надява на добри новини за Украйна до края на 2022

Министърът на защитата на Украйна, Олексий Резников се надява до края на тази година украинците да чуят „ положителни вести “ за обстановката на фронта. Това излиза наяве от негов коментар в интервю за Военна телевизия в отговор на въпрос по кое време да чакаме края на войната, оповестява Укринформ.

„ До края на годината ще има положителни вести “, сподели шефът на военното ведомство и прецизира, че всичко ще зависи от голям брой фактори.

" Аз съм добре осведомен оптимист, тъй че имам избрани позитивни очаквания, че тази година ще има положителни, приятни вести за цялото украинско общество и света. Важно е хората да видят победа ", съобщи Резников.

Той добави, че Украйна се нуждае от поддръжката на други страни, с цел да завоюва тази геноцидна война с Русия.

„ Ако имаме воля, предпочитание, подготвеност и дарба да се пазиме, трябват и други типове запаси – това са оръжия, муниции и пари за финансиране на страната, както и доста други неща. Имаме късмет да спечелим по-бързо и по-евтино. Категорично мога да удостоверявам, че нашите сътрудници са подготвени да работят с нас освен в кратковременен, само че и в дълготраен проект ", сподели министърът на защитата.

Според Резников грешката на Украйна е, че страната се доверява прекалено много на съседа си, толкоз доста, че „ не развихме нашата войска “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР