Министърът на отбраната на Украйна Алексий Резников разказа как украинската

...
Министърът на отбраната на Украйна Алексий Резников разказа как украинската
Коментари Харесай

Военният министър на Украйна: Къде са тези, дето щяха да влязат в Киев за 2 часа?!

Министърът на защитата на Украйна Алексий Резников описа по какъв начин украинската войска " отблъсква нашествениците " в продължение на 72 часа.

Изявлението му е оповестено във Facebook.

" Три дни, които вечно трансформираха страната ни и света. Къде са всички тези, които обещаваха да завладяват Киев за 2 часа? Къде са? Не ги виждам. Чувам единствено по какъв начин се оправдават. Граничари, безкористни спасители, надеждни служители на реда, неуморни медицински ангели, всички, които извършват дълга си.

Виждам хиляди и хиляди жители, които са вдигнали оръжие, влязоха в редиците на териториалната защита и се бият. За бъдещето на техните деца и внуци. За тези, които са обичани. За паметта на техните предшественици. За вашата страна. Всички те виждат, целият свят! Предстоят още доста тествания. Но в този момент не сме единствените, които имат вяра в нашата победа “, написа Резников.

Той означи, че мнозина по света най-сетне са преодолели страха си и са решили да провокират Кремъл.

„ Всеки час от ден на ден и повече хора осъзнават, че такава войска няма на никое място в Европа. Никъде. И че Европа в никакъв случай няма да бъде в сигурност без тази войска и нашия народ. Без нас Европа просто няма да съществува. Затова към този момент идва помощ., което преди още три дни беше невероятно. Мракът ще се отдръпне. Зората е близо. Държим линията. Слава на Украйна! Слава на Героите на Украйна! " - отбелязва министърът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР