Министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников предлага на руските

...
Министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников предлага на руските
Коментари Харесай

Украйна дава по 40 000 евро на руснаци, които оставят оръжието

Министърът на защитата на Украйна Алексей Резников предлага на съветските бойци да стартират живота си на чисто. Всеки, който постави оръжие, ще получи 5 милиона рубли (около 40 000 евро) и ще бъде амнистиран, заяви " Билд ". Резников е написал това в профила си във фейсбук.

Компанията ще се финансира от интернационалната IT-индустрия, оповестява министърът. Текстът е написан на съветски и украински. " Билд " изяснява, че за доста руснаци това е огромна сума - шест пъти повече от годишната заплата. Средната заплата в Русия е към 600 евро. 

Ето текста на Резников: " Хвърлиха ви в нашата страна, с цел да убивате и да бъдете убити. Тези, които не желаят да бъдат убийци, могат да се спасят. Решете. Излезте с бяло знаме и без оръжие. Кажете кодовата дума " милион ". Ще останете живи. Ще прегърнете околните си. Спрете да изпълнявате незаконните заповеди на тези, които години ви лъгаха за Украйна и украинския народ. Ако се откажете да воювате, ви подсигуряваме цялостна прошка и финансова отплата ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР