Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу по време на

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу по време на
Коментари Харесай

Шойгу нареди групировката Восток приоритетно да поразява далекобойните оръжия на въоръжените сили на Украйна

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу по време на ревизия на групата „ Восток “, изпълняваща бойни задачи в Украйна, даде заповед предпочитано да се поразяват далекобойните оръжия на въоръжените сили на Украйна.

От пресслужбата на ведомството споделиха на публицистите, че благодарение на далекобойни оръжия украинските бойци нанасят удари по цивилното население на Донбас, по полетата с пшеница и елеваторите.

„ Армейски военачалник Сергей Шойгу, отбелязвайки усилването на ударните качества на групировката, инструктира командващия предпочитано да унищожава вражеските ракети и артилерия с огромен обхват на деяние с високоточни оръжия “, обясниха от съветското министерство на защитата.

По-рано заместник-ръководителят на военно-гражданската администрация (ВГВА) на Херсонска област Кирил Стремоусов сподели, че представители на киевския режим са запалили ниви с пшеница на границата на района. Според него украинските управляващи не мислят за цивилните, които ги чака тежка зима.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР