Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу е получил сърдечен

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу е получил сърдечен
Коментари Харесай

Според Киев Шойгу е получил инфаркт след порицание от Путин

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу е получил сърдечен удар. Това твърди съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко.

" Инфарктът на Шойгу е станал след тежкото обвиняване от страна на Путин за цялостния неуспех на нашествието в Украйна ", написа Герашченко във " Facebook ". Според него сега съветският боен министър " се възвръща в болница ".

Сергей Шойгу не бе виждан обществено от 11 до 24 март, когато се появи за малко във видеоклип, пуснат от русия президент Владмир Путин. До момента съветските управляващи не са съобщавали за здравословни проблеми на своя министър на защитата.

Същевременно почитан американски чиновник, поискал анонимност, съобщи пред кореспонденти във Варшава, че съгласно последните информации съветските войски не се готвят да щурмуват украинската столица Киев. Според него " Русия е направила 1250 ракетни набези, откогато е почнала нашествието си в Украйна ".

" Руските военни самолети са почнали да летят по-често, като правят до 300 излитания дневно. Сраженията за село Макаров край Киев не престават. Руските войски не напредват в офанзивата против Харков, втория по величина град в Украйна. Руските войски стопираха на 15 км от Николаев в опит да отрежат южния град от украинската поддръжка. Руските военни съумяха да пробият защитата на Изюм и да напреднат на юг от Донбас в Югоизточна Украйна ", съобщи още той.

Късно нощес от Пентагона оповестиха, че украинските военни могат да си върнат контрола над Херсон, който бе високомерен от съветските сили при започване на март, съобщи БГНЕС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР