Министърът на отбраната на Русия генерал от армията Сергей Шойгу

...
Министърът на отбраната на Русия генерал от армията Сергей Шойгу
Коментари Харесай

Шойгу проведе среща за увеличаване на производството на артилерийски оръдия

Министърът на защитата на Русия военачалник от армията Сергей Шойгу организира заседание по отношение на вероятностите за развиване и увеличение на производството на цевна артилерия и реактивни системи за залпов изстрел, оповестяват съветски медии. Както заяви съветското министерство на защитата, министърът означи значимостта на бързото произвеждане на артилерийски системи и муниции за тях в изискванията на специфична военна интервенция.

„ В Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация под управлението на министъра на защитата на Русия военачалник от армията Сергей Шойгу се организира среща по отношение на доставката и вероятностите за развиване на цевна артилерия и реактивни системи за залпов изстрел. Шойгу означи значимостта на бързото произвеждане на артилерийски системи и муниции за тях “, споделиха още от ведомството.

Шойгу уточни, че „ в подтекста на специфична военна интервенция е изключително значимо бързото попълване на запасите от оръжие “.

" Решаването на този проблем директно зависи от способността на предприятията да усилят производството на цевни артилерийски системи, реактивни системи за залпов изстрел, както и да сведат до най-малко времето за доставката им във войските ", означи министърът. " Днес ще обсъдим по какъв начин работи е проведена за създаване и увеличение на производството на цевна артилерия и прецизни муниции с отчитане на спомагателните потребности на въоръжените сили. ”

Шойгу акцентира, че федералните органи на изпълнителната власт са подхванали ограничения за увеличение на производството на артилерийски системи.

„ Руското държавно управление даде на отбранителната промишленост правото да употребява всички запаси, в това число мобилизационни мощности “, сподели още Шойгу.

Той добави, че съветското министерство на защитата също по този начин опрости процедурата за подписване на контракти, понижи обсега на тестванията и понижи условията за избор на съставни елементи, при изискване че се резервира качеството на крайния артикул.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР