Министърът на отбраната на Индия официално приветства приемането на въоръжение

...
Министърът на отбраната на Индия официално приветства приемането на въоръжение
Коментари Харесай

Индия изпрати сигнал на Китай с приемане на въоръжение на изтребители Рафал

Министърът на защитата на Индия публично приветства приемането на въоръжение на първата партида от нови френски изтребители " Рафал " като " мощно обръщение " към противниците на азиатската страна на фона на ескалиралия граничен спор с Китай, осведоми Агенция Франс Прес.
 Изтребители
Изтребители " Рафал " излетяха от Франция за Индия

Споразумението е на стойност към 9,4 милиарда $

Първите пет от поръчката за закупуване на 36 изтребителя " Рафал " за 9,4 милиарда $ влязоха на въоръжение след гала в Амбала, Северна Индия.

" Въвеждането на " Рафал " е мощно обръщение към света и изключително към тези, които оспорват суверенитета на Индия ", написа в " Туитър " военният министър Раджнат Сингх, само че не загатна непосредствено Китай.
 Индия обмисля разполагане на изтребители
Индия обмисля разполагане на изтребители " Рафал " на границата с Китай

Тази вероятност ще бъде разисквана на среща на командването на Военновъздушни сили в Ню Делхи на 22-24 юли

Страната ни няма да предприеме дейности, които биха нарушили мира. Очакваме същото от нашите съседи, акцентира министърът.

През тази седмица за първи път от 45 година бяха . През юни . 20 индийци починаха.

Външните министри на Индия и Китай ще се срещнат в Москва по-късно през днешния ден в опит за понижаване на напрежението сред двете най-многолюдни страни в света.

Според индийски специалист по външна и военна политика новите френски изтребители са " морална инжекция за отбранителните сили на страната ". Но той акцентира, че " в случай че сте Китай, вие няма да вземете няколко " Рафал " на съществено. Няколко самолета не могат да съборят военна мощ като Китай ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР