Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че издирваният за шесторното

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че издирваният за шесторното
Коментари Харесай

Росен Ангелов е преминал специална подготовка в структури извън страната

Министърът на защитата Красимир Каракачанов съобщи, че търсеният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов е минал специфична подготовка в структури отвън страната, съобщи Българска национална телевизия.Пред публицисти, след освещаването през днешния ден на бойните флагове на обред в столицата, военният министър не отхвърли това да е точно военна подготовка, само че не даде елементи.

По думите му фактът, че всеки от убитите е прострелян с няколко патрона, значи, че е сменил бързо няколко пълнителя. Според Каракачанов е допустимо търсеният да е съществено въоръжен.Полицията продължава издирването на обвинения за убийството на шестима души в Нови Искър Росен Желев Ангелов.

ДНК разбор на открита диря в къщата на ужасите е издала причинителя на шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, оповестиха преди ден шефът на следствието Борислав Сарафов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Иво Иванов и градският прокурор Емилия Русинова. Извършени са 16 огледа и претършуване на жилища и местности, назначени са 91 експертизи, от които 18 са ДНК разбори, 36 - биологични, 31 - сложни - физикохимични, балистични, дактилоскопични, 6 съдебно-медицински. Разпитани са 21 очевидци. Извършени са над 100 разследващи беседи, информации.

По време на брифинга стана ясно още, че Ангелов е без документи за идентичност, без адресна регистрация и не употребява транспортни средства. Допълнителна компликация при издирването на Ангелов идвала от това, че мъжът е без работа и без благосъстоятелност.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР