Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в пленарното заседание

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще участва в пленарното заседание
Коментари Харесай

Каракачанов на изслушване в парламента за продажбата на военни имоти

Министърът на защитата Красимир Каракачанов ще взе участие в пленарното съвещание на Народното събрание в четвъртък, където ще се регистрира пред депутатите за продажбата на парцели, благосъстоятелност на ръководеното от него ведомство.
Предложението за чуването пристигна от самостоятелните депутати от партия „ Атака “, а със 100 гласа „ за “ в зала получи поддръжката на сътрудниците им. Точката ще бъде първа в дневния ред на законодателния орган.
Според „ Атака “ Каракачанов би трябвало да даде обяснения за няколко „ фрапантни образци “ за продажба на парцели на цени, надалеч под действителната им стойност.
„ Да пристигна министърът и да изясни. В последна сметка неговият автограф стои под тези покупко-продажби “, прикани от трибуната депутатът Десислав Чуколов.
От партията настояха още вицепремиерът и боен министър да изясни и за кадровата политика на Вътрешна македонска революционна организация във властта, давайки образец с Агенция за българите в чужбина и спецакцията в Басейнова дирекция – Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР