Министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъства на събитието от информационната

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъства на събитието от информационната
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако зависеше от мен, бих увеличил заплатите на военните с 20 %

 Министърът на защитата Красимир Каракачанов участва на събитието от осведомителната акция " Бъди боец “ в град Пловдив, съобщи Plovdiv24.bg . То беше придружено от проява на военна техника и съоръжение. 

" Тази показност в центъра на Пловдив не е инцидентна. Хората би трябвало да се запознаят с това какво прави и по какъв начин го прави българската войска. Също по този начин тази проява цели да покаже на обществото оборудването на нашите бойци, което в последните години се модернизира. Опитваме се да улесним жителите като предоставим опция на искащите да служат в българската войска. Те още през днешния ден може  да се запишат в нея. Днес се навършва тъкмо една година от началото на акцията " Бъди боец ", а това е 27-ят показ на българската войска в това мероприятието.

" В бюджет 2020 залегнало нарастване на заплатите на военните с 10 %, уповавам се през 2021 година да бъдат повишен с още толкоз. Ако зависеше от мен, бих им нараснал заплатите не с 10, а с 20 %. Но въпреки всичко не може единствено тяхната заплата да бъде увеличена ", приключи Каракачанов откакто бе " пресечен " от прелитащи много ниско няколко хеликоптера.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР