Министърът на отбраната Красимир Каракачанов отрече да е имал нерегламентирани

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов отрече да е имал нерегламентирани
Коментари Харесай

Каракачанов потвърди, че е кум на обвиняемия Пламен Бобоков

Министърът на защитата Красимир Каракачанов отхвърли да е имал нерегламентирани връзки с братята Пламен и Атанас Бобокови, арестувани дружно с Красимир Живков по аферата с боклука. Вицепремиерът удостовери появилите се информации, че е кум на сватбата на Пламен Бобоков, съобщи bTV.
„ Когато преди 25 години, примерно, си станал кум на някой, разумно е за 25 години човек да се развие, един става предприемач, различен - политик, трети става доктор, четвърти - публицист “, сподели Каракачанов.
По думите му взаимоотношенията им са свеждали до срещали по фамилни мероприятия, тъй като е кръстник на трите му деца.
„ Не знам тъкмо в какво ги упреква прокуратурата, само че тези хора аз ги познавам като хора предприемчиви, хора работливи, хора, които започнаха от една гола поляна “, означи още Каракачанов.
Министърът на защитата постави цветя пред Паметника на починалите във войните шуменци в Деня на Ботев.
Припомняме, че през вчерашния ден на въпрос на Българска национална телевизия какви тъкмо закононарушения са правили зам.-екоминистъра Красимир Живков, братя Бобокови, шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Плевен Габриел Савов и още трима обвинени (Николай Миховски, Васил Богданов и Айгюн Еминов), зам.-ръководителят на Специализираната прокуратура Ангел Кънев уточни следното: основаване на незаконна група с користна цел – да печелят милиони, следва да се откри какъв брой. Освен това – подправена документи за търговски сдружения, третиращи рискови боклуци. Има безапелационни експертизи и доказателства, че въпросните сдружения не са имали съответните мощности, не са връщани необработени боклуци в период след 1 година.
 Темата продължава и в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР