Министърът на отбраната Красимир Каракачанов определи нападението над курсантите като

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов определи нападението над курсантите като
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов за нападнатите курсанти: Пореден акт на вандализъм

Министърът на защитата Красимир Каракачанов дефинира нападението над курсантите като следващият акт на вандализъм.

Вижте повече от Александър Марков

Официалното известие за нападението над курсантите пристигна от Министерството на защитата, в самото известие се посочваше, че лицето е от ромски генезис, 36-годишен е и има десетки престъпни регистрации.

Военният министър, който по това време одобри деца от Златарица, които го сурвакаха за ромската нова година " Василица ", разбираемо, отбрани курсантите, разказа случая и го дефинира като следващия признак на проблем в обществото.
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Въпросът е, че това е следващият случай, който демонстрира, че има проблем в обществото. Това не се взема решение с митинги. Тези проблеми в обществото се позволяват с почтено говорене, това, което е, да се споделя, и второ - с ограничения, отново споделям, за интеграцията на това население. Няма различен модел на интеграция на никое място по света, с наливане на пари единствено не става. Става, когато човек се ограмоти, когато работи и когато самичък се вписва в обществото.
Междувременно пред Министерския съвет десетки роми стачкуваха с искане вицепремиерът да подаде оставка. Те са недоволни от изявлението му след нападанието над боен във Войводиново отпреди дни по адрес на ромите. Каракачанов съобщи, че няма защо да се извинява.

 Роми стачкуваха пред Министерски съвет с искане на оставката на Каракачанов Роми стачкуваха пред Министерски съвет с искане на оставката на Каракачанов
Като следващия акт на вандализъм дефинира министърът на защитата Красимир Каракачанов нападението над петимата курсанти. Това съобщи той на гала в...

За втора поредна година деца от учебно заведение " Св. св. Кирил и Методий " поздравиха военния министър за Василица. Децата рецитираха стихотворения, " Аз съм българче " и сурвакаха Каракачанов.

Именно тези деца, техните родители, които ги пращат на учебно заведение, и този модел на интеграция той даде за образец - каква би могла да бъде интеграцията.

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР