Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов ще присъства на изпитанията на ремонтирана танкова техника

Министърът на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов ще участват на следващия ден на тестванията на последните два от 13 ремонтирани танка Т-72 в цех „ ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД в гр. Търговище.

Ремонтите на общо 13 танка Т-72 и 60 броя танкови мерник-далекомери за потребностите на Сухопътните войски бяха осъществени в „ ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД - Търговище в интервала януари 2019 година – юли 2020 година

Адмирал Емил Ефтимов: Трябва да се гордеем с нашите Специални сили

Изпитанията на техниката ще бъдат направени на полигона на „ ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД. Ръководството на предприятието ще запознае министъра на защитата с готовата продукция и ще показа информация за хода на първия стадий от активността за възобновяване на танковете, нуждаещи се от ремонт.

Изпитанията ще стартират в 11.00 ч. на полигона на завода. В региона на полигона на завода ще бъдат допускани непрекъснато упълномощени публицисти, след показване на персонална и журналистическа карта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР